Onpa kysymyksessä pistorasian ja lämmityskaapelin asennus tai koko rakennuksen valaistus ja sähköistäminen, toteutamme sähköistykset toiveiden mukaisesti. Samasta osoitteesta niin tarvikkeet, tuotteet kuin asennuspalvelutkin. Hoidamme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella monipuoliset sähköalan tehtävät:

S1 (A)-ryhmän urakointi

Sähköurakointi

Automaatiourakointi

Tietoliikennejärjestelmäurakointi

Järjestelmähuolto ja -ylläpito

Paloilmoitinjärjestelmät

Suunnittelu

Urakointi

Huollot

Ylläpito

Rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät

Suunnittelut

Urakoinnit

Huollot

Ylläpito

TV- ja yhteisantennijärjestelmät

Suunnittelu

Toteutukset

Ylläpidot

ATK- ja valokuituverkkojen asennukset

Äänentoistojärjestelmien suunnittelu ja asennus, sekä AV-huollot ja ylläpito

Kaikista toimeksiannoista ja toteutetuista töistä tehdään asianmukaiset sopimukset ja dokumentaatiot. Kaikki sähköasennukset tehdään ennakkoon laadittujen sähkösuunnitelmien pohjalta.

Toteutamme kaikki sähkötyöt (S1 ja A-ryhmä) niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin. Sovittaessa toteutamme palvelut kokonaisvastuurakentamisen periaatteella. KVR-urakoinnissa urakoitsija ottaa vastuun suunnitelmista, järjestelyistä ja toteutuksesta.

Tavoitteemme on vastata vaativien asiakkaiden laatuodotuksiin. Teemme jatkuvaa toiminnankehitystyötä tämän tavoitteen ylläpitämiseksi. Tarvikehankinnoissa käytämme tunnettuja ja hyväksi kokemiamme tavarantoimittajia, joiden kanssa olemme sopineet nopeat toimitusajat.

Todennäköisesti tarvettasi vastaava tuote löytyy heti varastostamme. Annamme kaikille myytäville ja käyttämillemme tuotteille takuun.